Get Adobe Flash player

Zene Demo

mp3 flash player by undesign website design.

Partnerek

Több, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!

Címlap Bemutatkozás

40 éve a diszkóban Dj Dukato

40 év zenében – disco - ban

Üdv ! Duka Tamás nevet kaptam a megszületésemkor, DjDukato már a pályafutásom derekán lett a kapott nevem. Ha jól belegondolok, közel négy évtizedet töltöttem el a zenevilágban. A zene már sulis koromban meglehetősen sokat jelentett a szabadidő eltöltésében. ’70-s évek!!! Rádió !! Szól a rádió !!! Igazán nagy zene még ma is. Szóval a rádió.! kötött és szigorúan meghatározott dalokat lehetett hallani. A fiatalok ha többet akartak tudni a világ popzenéiről, akkor a legegyszerűbb dolog volt a Szabad Európa rádiót figyelni. Az első házibulik zenéit onnét tudtuk igen kezdetleges megoldásokkal szalagos magnóinkra felvenni.
Házibulik !! Talán már arra az időre tudhatom diszkózásom kezdetét. Mivel nekem volt akkor még egyedül magnóm a Társaságban, az jelentette a zenevilágot nekünk. Abban az időben minden szórakozási lehetőség az ifjusági klubokban volt. Működésbe hoztuk a munkahelyemen egy klubbot. 2 hetente szombaton buli. A zenék már egyre nagyobb számban gyűltek. Ekkor tettem szert az első saját cuccra. Sok éven át az ifjúsági klubok jelentették a fellépések színterét. Hamar elérkeztek ’80-s évek. Egy olyan évtized kezdődött, tele jobbnál jobb zenékkel, amik ma is visszatérnek. Első igazi vendéglátós szereplés az akkoriban híres Buda-i szórakozóhelyhez, Ördögorom-csárda, fűződik. Ekkor ismerkedtem meg Arató Andrással is aki később meghívott zenélni a klubjába, de ne menjünk a történések elé.
’86 – ’87 újabb hely, két év Verőce-Maroson az akkori Express-táborban.
1988 !! Minden idők egyik legnevesebb helyére hívott diszkózni egy barátom. Római part Tó Vendéglő – Diszkó. 1991-ig voltam ott.
Őrületes funky zenék voltak akkor, Terence trent D’Arby, Sheela E, a hip-hop is előkerült. Ekkor szóltak a nagy RAP királyok. Curtis Blow, Sugarhill Gang.
1991 őszén a Tó-disco után egy közös ismerősünknek köszönhetően kerültem a Margitszigeti Tóbiás disco-ba. Két évig voltam ott, utána indulás a balatonra, Siófok, Flört. Két egymást követő nyáron voltam ott.
1997 !!!! A leghosszabb idő egy helyen. Korábban már beszéltem arról, hogy összeismerkedtem Arató Andrással.
Először a Stefánián a Tiszti klubban kezdtem, és igazából az állandó helyem lett. Időnként azért lementem Velencére is, majd később a Váci utca elején, a Bölcs Bagolyban is többször zenéltem, hol vele együtt váltva hogy egyedül.


Búsuló-Juhász étterem, céges rendezvények. Esküvők. Több műsoriroda szervezett rendezvényei
az országban több irányba.
2007-ben az internetes rádiózás is magával ragadt. Jelenleg több felkérésnek köszönhetően
változatos programok műsorok szerepelnek a fellépéseimen.