Get Adobe Flash player

Zene Demo

mp3 flash player by undesign website design.

Partnerek

Több, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!

Címlap Esküvői Dj

Esküvői Dj

2 in 1 Dj - Ceremóniamester

 

Kedves jegyes pár ! 

Az itt olvasható leírásban tudhatjátok meg, miként végzem a munkám az esküvő rendezvényen mint Dj - ceremóniamester.

 

 

Amennyiben az esküvő parti helyszínén van a házasságkötési ceremónia, igény és megbeszélés szerint a hangosítást biztosítom, valamint a közreműködést is.  Gratulációk után minden esemény konferálása valamint a násznép aktivizálása. Ezt követően a násznép beinvitálása a vacsora helyszínére.

A további eseményeket a már előzetesen megbeszélt forgatókönyv szerint irányítom. / Köszöntők, ajándék átadás, stb.. /

Közben  tájékoztatom a vendégeket a várható eseményekről, majd jó étvágyat kívánunk a vacsorához. A vacsora alatt  és minden más esemény idején is az ifjú párral megbeszélt háttér zenék szólnak.
Amennyiben lesz vetítés a párról, (általában közvetlenül a vacsora után szokott lenni) lesz projektor, vászon, (Tudok hozni mindent! - opcionális).  

Vacsora után a vendégekhez szólok... - vetítés, vagy  és nyitótánc következik. Nyitó táncnál a kezdő zenéhez illő stílus folytatás, az ifjú pár felkéri az örömszülőket.

Indul a buli (Lendületes ismert külföldi és magyar zenékkel indítok, majd twist, rock'n' roll muzsikák után 3-4 szám lassú pihentető felvételt forgatok, de ekkor  jön az első esküvőre jellemző program rész.... (Azok táncoljanak tovább, akik legalább egy éve házasok...akik, 5 éve, 10 éve 15, 20, 25...40 éve...a legidősebb házaspárnak gratulálunk (többnyire nagymama és nagypapa) és kívánunk az ifjú párnak is legalább ilyen hosszú és boldog házasságot! 

Szünet nélkül pörgés tovább a 70-s, 80-as, 90-es évek slágereivel és a közönség kívánság zenéivel!

Kb. este 10-11 óra felé érkezik a torta. Megfelelő módon felkészülnek a vendéglátók, én felkonferálom, zenével kíséretében betolják a tánctér közepére a finomságot.

Megkérem a személyzetet, hogy szeleteljék fel a tortát, a vendégeket, pedig, hogy fáradjanak a desszert tányérral a torta kocsihoz.

Ilyenkor szoktam háttérzeneként egy kis keringőt játszani, általában ezeket kedvelik és az idősebbek táncra is perdülnek.

Jön az első játék. Max 10 perc (opcionális) Annak érdekében, hogy a  torta elfogyasztása, ne fullassza unalomba az estét, meg szoktam kérni a közönséget, hogy álljanak fel az asztalaiktól és fáradjanak a tánctér széléhez. Megbeszélés szerint kiválasztott játék, majd ezt követően indul tovább a buli, tánc! 

Még éjfél előtt - Menyasszonytánc (Esetleges ajándékozások után a megrendelő választása szerint pénzes, vagy imitált menyasszonytánc)

Ezt követően a pár átöltözik. Amennyiben lesz menyasszony szöktetés, úgy abban az esetben a férjnek játékosan ki kell váltani a menyasszonyt és utána öltöznek át.

Addig, míg a pár átöltözik és vissza nem tér, néhány számot még játszhatok a mulatós zenékből, ha igény van rá.

Visszatérés után Köszöntjük ismét az ifjú párt! - Buli, tánc... Ha lesz, akkor értesítem a vendégeket az éjféli vacsora lehetőségére, de maga a bulit nem állítom meg!

Hajnali egy óra körül. Ha az ifjú pár  is úgy látja, akkor jöhet a második játék. "Hintó mese." A pár által kiválasztott 7 játékosra és saját magukra lesz szükség a játék lebonyolítására.

Záróráig tartandó bulizás, a pár ünneplése, tánc a legkülönbféle stílusú régi és új zenékkel.

A fentiekben írtak, természetesen változhatnak a megrendelők kívánságai szerint más programokkal kiegészítve, vagy események elhagyásával is!

Rugalmasan szoktam kezelni a megrendeléseket.

Dj és egyben ceremóniamester is ???  Igen !  Lehet egyszerűen jól szervezetten egyben csinálni.

Ebből az írásomból többnyire megismerhetted, hogy én miként vezetek le egy esküvőt, dj és egyben ceremóniamesterként.

Az én komplett szolgáltatásommal meg lehet spórolni egy eléggé borsós CM-i fellépti összeget!

 

 

Bízom benne, hogy áttekinthetőn írtam le, miként végzem egy esküvőn a Dj és ceremónia mester tevékenységem és egyben meggyőző is a választás megkönnyítéséhez.

 

 

 

 

 

 

 

Vőféj - Ceremóniamester helyett

 

Az utóbbi időben egyre inkább elterjedt az esküvői partira Dj zenei szolgáltatásának a felkérése. Ez egy nagyon jó választás, hiszen a leg változatosabb zenei világot szólaltatja meg az eredeti előadókkal. Az én műsorszolgáltatásomnál természetesen ugyancsak így van ez.

Sok esetben egy esküvő hatalmas költsége miatt, meggondolandó manapság a vőféj, vagy ceremónia mester felkérése. Esküvői műsorszolgáltatásom külön fontos része, hogy ebben az esetben természetes dolog, az első perctől a vendégek érkezésétől az utolsó pillanatig betöltöm a szerepkört, és az események irányítását is elvégzem.

Már az ajánlat kéréskor is lehet jelezni a tevékenység igényét, ami nem befolyásolja az árajánlatot.

 

vőféj helyettceremónia mester-műsorvezető

 

.  

Kedves jegyespár

 

 

 

 

Természetes dolog, hogy minden jegyespárnak megvan a saját elképzelése az esküvőjéről. Számomra is fontos, hogy átbeszéljük az est forgatókönyvét. Az is egészen biztos, hogy meglehetősen sok kedvenc slágeretek van, amiket örömmel hallanátok az esküvői partikon. Mindezt egy személyes találkozás alkalmával is megbeszélhetjük.
Ehhez magam  is hozzájárulok több éves tapasztalatom javaslataival, ötleteimmel.

A műsorszolgáltatásom ára ajánlaton alapul és megegyezés kérdése, de függ a technikai szoláltatás mértékétől,mégis törekszem a megfizethetőségre. Tudom milyen az érzés, amikor szeretnénk, hogy az este tökéletes vagy majdnem tökéletes legyen.

 

Tevékenységemmel ezt szeretném biztosítani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérés esetén küldök bemutató CD lemezt.

Esküvői Dj szolgáltatás

 

 

A fő tevékenységem évtizedek óta a hagyományos diszkó műsor clubokban, vendéglátó helyeken. Az utóbbi években már egyre több jegyespár igyekszik szakítani a régi szokásokkal, a zenekarok műsorával és esküvőjükre az egyre népszerűbb Esküvői Dj szolgáltatást választják. Talán nem véletlenül történik mindez így, hiszen színvonalas, utol érhetetlen zenei változatossággal telik az esküvői parti ideje.

 

Nagy előnyöm a megfizethetőség, a széles zenei repertoár, a változatos és folyamatos zenei szolgáltatás, valamint a kiváló hangzás.
Rendelj esküvődre profi Esküvői Dj-t, hogy a sokszínű zenei programmal, és műsorvezetéssel emelhessem az est fényét. Amennyiben idejétmúltnak érzed már egy zenekar szűkös zenei kínálatát, és szeretnéd ha Ti és a vendégeitek is egyfolytában a válogatott kedvenc zenéitekre szórakozhassanak, akkor rám van szükséged!

 

 

 


Keress fel, és szervezzük közösen a partit, ahol a hangulat nem fagy le !!

Esküvőre Dj parti

Olcsóbb? vagy drágább??

 

 

 

Ebben a műfaj szolgáltatásban igen sokan hirdetik magukat, és vannak olcsóbban és drágábban dolgozó műsor szolgáltatások. Azonban nem minden esetben az árképzés nyújt garanciát egy szolgáltatás minőségére. A hosszú ideje működő szolgáltatók csak úgy tudnak talpon maradni, ha elfogadható áron, minőségi szolgáltatást nyújtanak folyamatosan, és így gyakran reklám nélkül,
a jól sikerült rendezvények hozzák a következő megbízást. Természetesen a világhálón ma már szinte kötelező jelen lenni. Ennek köszönhetően olvasható rendezvény Dj. bemutatkozásom.


 

 

Garantált házibuli hangulat a latin, magyar, retro, rock, rock and roll, funky, blues, és mulatós slágerekkel. Mindezek mellett napjaink összes nagy sikere is fokozza hangulatot. És mindez egy őrült hangulatú retro partiban.
Minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy a felkérés teljesítésekor maradandó élményt adjon a műsorom.

Mielőtt elérkezik a nagy nap

Nagyon valószínű, mérhetetlen izgalom van már minden jegyespárban amikor elhatározzák és kitűzik az esküvő napját. Folyamatosan rohangálnak a gondolatok, ötletek milyen is legyen az a bizonyos nap,természetesen az igények és anyagi lehetőségek mértékében. De az élet közben nem áll meg és a mindennapok teendőivel is foglalkozni kell. Senki sem időmilliomos, és ekkor jön el a pillanat, hogy érdemes az esküvő rengeteg intézni valója közül minél többet egy profi szervező-szolgáltatóra bízni. Gondold ki, álmodd meg, mi az amit szeretnél, hogy az esküvőd napján megtörténjen. Találkozzunk egy megbeszélésre és egyeztetjük, mi az amiben a szervezés gondjait levehetem a vállatokról.

 

 

 

Több kollégával karöltve mindent megszervezünk, ami az esküvő napján megtörténhet, amire szükség van felsorakoztatjuk. Csak álmodd meg mit szeretnél és mindazt megvalósítjuk. Már a tervezés első perceiben, ha vannak elképzelések megmodom mi a kínálati lehetőség. Kezdve a
szertartás helyétől, a vacsora helyszínéig. Az adott helyszínek díszítésétől, a menyasszony csokortól a tortáig. Lehetőség van az ifjúpár utaztatására több megoldással / Limuzin bérlés, lovashintó stb./ ezt is igény szerint alakítva. A lehetőségek tárházát itt leírni hosszadalmas, mindent a személyes  találkozás megbeszélés során véglegesíthetünk.


A nagy nap az életedben

A Nagy nap egy ifjúpár életében !

 

Sok év telt el mióta megszülettél. Számtalan eseményen vagy már túl. Iskolák, munkahely, a velejáró történetekkel emlékekkel. Igen sok baráttal, szerelemmel találkoztál, de mostanra rátaláltál a legnagyobb érzésre a szerelemben. Mára már eldöntöttétek hogy az életetek további részét közösen folytatjátok. Mindenkiben megvan az elképzelés, tervezgetés miként tegyétek boldoggá a közös életet. Igazából az valamennyire még a távoli jövő. 
Most még egyenlőre a közeli eseményekkel kell foglalkozni és azokat tervezni. A közeli eseményekhez tartozik az esküvő tervezése, szervezése. Nagyon nem mindegy milyen is az a nap, ami életetek meghatározó pillanatához kötődik.
Rengeteg tervezés, szervezés fáradtságos szaladgálás. Ezektől a nem kis gondoktól igyekszem a terhet levenni a vállatokról, több szervező cég kapcsolatának segítségével és a magam gyakorlatával az első pillanattól az utolsóig. Tekintsétek meg a szolgáltatásom adta lehetőségeket és nyugodtan várjátok a nagy napot.

         A szervezést, lebonyolítást és a műsort bízzátok rám!