Get Adobe Flash player

Zene Demo

mp3 flash player by undesign website design.

Partnerek

Több, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!

Címlap Cégrendezvény

Cégrendezvény

Dilemma? Nagy kérdés? Pénzbeli juttatás, vagy egy jól szervezett parti a dolgozóknak?!

 

Minden cégvezető volt már olyan helyzetben, hogy kisebb gondot okozott, miként is jutalmazza dolgozói sikeres munkáját. Több lehetőség merülhet fel. Esetleg megkérdezi a dolgozóit, hogy mit szeretnének:

•  megszervezésre kerüljön a már sokfelé hagyományszerű céges rendezvény,
•  vagy inkább a rendezvényre szánt összeget osszák szét közöttük jutalomként?

 

 

 

Megeshet, hogy a pénzbeli juttatással lényegesen kevesebbet adhat a dolgozóknak / levonások, terhek /. A nem pénzbeli juttatások, mint egy parti, a motiváló hatásán túl a dolgozók, és családtagjaik felé a cég megbecsülését tolmácsolja, ezáltal növeli lojalitásukat is. Nem beszélve arról, hogy a rendezvények egyaránt alkalmasak egymás jobb megismerésére, a munkatársi kapcsolatok elmélyítésére, valamint a stresszes hétköznapokat megszakító ellazulásra, pihentető kikapcsolódásra. 

 

 

 

Vegye fel velem a kapcsolatot most, és nem csupán nyugodtan fog aludni Cége következő eseményéig, hanem gondtalanul is szórakozhat azon! Több lehetőség közül lehet választani, a céges rendezvény helyszínétől, a felszolgált ételeken át a zenei műsor kialakításáig.
Ismeretségeknek tapasztalatoknak köszönhetően javaslatokkal segíthetek a helyszín kiválasztásában, valamint szükség esetén étel, ital felszolgálás biztosításában is.

Bővebb leírás a lehetőségekről a következő, cikkben olvashat.

Szervezési lehetőségek

További lehetőségek a helyszín és a vendéglátás kiválasztásában.

 

A rendezvények helyszínének kiválasztása gyakran okoz gondot. Több szempont az amit figyelemmel kísérnek a szervezésben. Elsődleges kérdés, mennyire legyen jól megközelíthető, valamint a kiszolgálás minősége. Minden esetben lényeges kérdés, étel felszolgálással, vagy anélkül tervezik a rendezvényt, ezen belül pedig hidegkonyhai szervírozást, vagy főtt étel kínálatból választanának.


 

 

 

Tisztelt cégvezető, rendezvény szervező! Több éves tevékenységemnek köszönhetően
segíteni tudok ennek  a szervezési részneka megkönnyítésében. Elsődlegesen a főváros területén van ismeretem, ismeretségem minden igény kielégítésére megfelelő helyek ajánlásában. / Búsuló Juhász étterem, New Orleans Music Club, Seibold-Garab borpince, stb. /

 

Szívesen ajánlom fel segítségem közbenjárásom és szervezésem ezen a területen is. A személyes találkozás, megbeszélés alkalmával a legapróbb részleteket kimerítő  programtervezet kidolgozásával lehetőleg a legtöbb terhet igyekszem levenni válláról.
Egyszerűen csak gondolja ki mi történjen a rendezvényén, és a környezeti igényét, a felkínált lehetőségekből csak választania kell.

 

 

 

NOS HÁT !!  NEM KÉNYELMESEBB ??