Get Adobe Flash player

Zene Demo

mp3 flash player by undesign website design.

Partnerek

Több, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!

Címlap Szolgáltatások

Szolgáltatások

Egyébb szolgáltatások

Karaoke, Speciális világítás, Külső hangosítás, színpadtechnika.

 

Az alábbi felsorolásban megtalálhatók azok a lehetőségek, melyekkel emlékezetesebbé, látványosabbá tehetem esküvők,cégrendezvények napját!

 

Karaoke:

 

 

Mostanában az esküvőkön is egyre keresettebb szórakozás a karaoke, mind a magyar, mind a külföldi dalokból összeállított műsor, kiváló hangulat teremtő lehet a vacsora utáni buli bemelegítésére.
Tapasztalataim szerint, a nem annyira táncoslábú vendégek is kedvet kapnak egy kis éneklésre!
Több ezer dalból lehet választani, úgyhogy aki e szolgáltatásomat válassza, már előtte elkezdhet gyakorolni!

 

 

 

Színezett háttérvilágítás:

 

 

 

Varázsolj esküvődre, rendezvényedre látványos színeket, hangulatot a falakra is a legmodernebb LED-es színváltó lámpák segítségével! Az úgynevezett surlófénnyel..Különböző programok szerint lehet vezérelni: lassú színátmenetes háttérvilágítás, vagy villogó üzemmódban a buli alatt is!

 

 

 

Szertartás hangosítás:

 

Több esetben tartanak szertartást Kerti rendezvényeken, ahol nem megoldott a szertartás hangosítása, illetve kültéren kerül megrendezésre az esemény, ott szükség esetén behangosítom a szertartást kültéri hangfalakkal,
vezeték nélküli mikrofonnal, és a megfelelő aláfestő zenével, melyet előzőleg megbeszélés alkalmával kiválasztunk!

Részletek megbeszélése személyesen.

 

 

Bérelhető nagy teljesítményű eszközök:

 

Nagyobb rendezvények, esküvők esetén lehetőség van színpad, színpadfedés, és nagy teljesítményű hang és fénytechnika felépítésére,
bérlésére is pl. zenekarok, vagy fellépő művészek számára! Ebben az esetben műsorirodai kapcsolatokkal a fellépők szerződtetését is rendezni tudom.


Bővebben telefonon vagy email-be !